Home » Katten » Voeding » Ultima

Ultima

Goede gezondheid begint met goede voeding

Bij Ultima weten we hoe belangrijk het is om voor de gezondheid van uw huisdier te zorgen. 

Daarom is Ultima een 100% compleet en uitgebalanceerd voedsel voor huisdieren, bereid met ingrediënten van premium kwaliteit. 

Het wordt met stoom gekookt om zijn volle smaak te vangen en zijn voordelen te behouden, en bevat geen kleurstoffen of conserveermiddelen.

 1. Premium kwaliteit ingrediënten
 2. Ons strikte interne controleproces zorgt ervoor dat alle ingrediënten die we gebruiken voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen.
 3. 100% compleet en uitgebalanceerd dierenvoer
  We combineren de ingrediënten in exacte verhouding om een ​​formule te verkrijgen die is aangepast aan de voedingsbehoeften van elk huisdier en elk ras. Het recept is afgewerkt met vitamines en mineralen, wat resulteert in een 100% volledig en uitgebalanceerd dierenvoer.
 4. Met Stoom gekookt
  Vervolgens mengen we de ingrediënten en ze worden met stoom gekookt om hun smaak en voordelen te behouden.
 5. De brokjes maken
  Nadat de ingrediënten zijn gekookt, wordt de brokjes in stukjes gegoten
 6. Oven gedroogd
  De finishing touch van ons recept is ons ovendroogproces, dat ervoor zorgt dat het voedsel op natuurlijke wijze wordt geconserveerd en zorgt voor de consistentie van de brokken.
 7. Verpakking

  En ons recept is klaar. Het enige dat nu nog over is, is dat de brokjes rusten en worden verpakt in onze hersluitbare verpakkingen, die ervoor zorgen dat ons product langer vers in uw huis blijft.

  Op maat gemaakte producten

De ingrediënten die we gebruiken en het proces dat we volgen om onze producten te maken, zorgen ervoor dat we uw huisdier precies bieden wat hij nodig heeft, samen met de beste gezondheidsvoordelen.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.