Home » Natte Neusjes VS het COVID-19 Monster

Natte Neusjes VS het COVID-19 Monster

Natte Neusjes VS het COVID-19 Monster

Team Natte Neusjes blijft voor jou en je huisdier zorgen...

... daarom werken we bij Team Natte Neusjes samen met onze leveranciers en koerierdiensten om jullie bestellingen tijdig te verwerken en te leveren. We willen jullie de gebruikelijke service blijven bieden, ook in deze Coronatijden en de soms moeilijke Lockdown Lighttijden. 

We worden in Europa ,maar ook wereldwijd, allemaal beperkt in onze dagelijkse bezigheden en vrijheden zoals we nog nooit eerder meemaakten.

 

In deze situatie is het welzijn van onze klanten, hun huisdieren en de gezondheid van medewerkers en koerierdiensten, onze topprioriteit. We houden ons aan alle opgelegde Corona maatregelen; Social Distancing, Mondmaskers, Wegwerphandschoenen, Veelvuldig Handen Wasssen en Desinfecterende Handgel Gebruiken. (Zie foto hierboven)
Zo draagt het Team van Natte Neusjes bij tot het tot stilstand brengen van de verspreiding van dit hardnekkige virus; zowel bij ons, onze leveranciers en koerierdiensten zijn deze uitgebreide beschermingsmaatregelen getroffen. Wij ijveren er voor om je bestelling betrouwbaar en veilig af te leveren.

 

Door de vele bestellingen kunnen we niet altijd de vooropgestelde levertermijn respecteren (voor 17u besteld, volgende werkdag geleverd). We vragen je om rekening te houden met een gemiddelde levertermijn van 1 tot 2 dagen, wat nog altijd veel sneller is dan bij de grote spelers op de markt. Onverhoopt kan het zijn dat er bepaalde items niet op voorraad zijn, alhoewel de voorraad op de webshop laat blijken van wel. Indien dit het geval is krijg je van team Natte Neusjes een mailtje waarin je keuze krijgt tussen een alternatief of geld terug. De keuze is volledig aan jou in dat geval.

 

Wij blijven verder steeds beschikbaar voor info en vragen op Whatsapp, Messenger, Facebook, Mail én Instagram.

 

Aan iedereen die samen met ons werkt aan het tot stand brengen van een degelijke klantenservice in deze Coronatijden: BEDANKT ❤️

 

Zorg Goed voor Jezelf en Elkaar en draag jouw steentje bij door de huidige maatregelen te ondersteunen en te volgen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

 

Geniet van de extra tijd die je thuis kan doorbrengen met je gezin en huisdieren en vooral; Stay Safe🍀

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.